HOMEPAGE | FOTO'S VAN TAMARA TOT 4 JAAR | FOTO'S VAN TAMARA VANAF 4 JAAR | FOTO'S VAN QUENTIN | GEDICHTJES VOOR TAMARA EN QUENTIN | VERHAALTJES VOOR TAMARA EN QUENTIN | LIEDJES VOOR TAMARA EN QUENTIN | WAT TAMARA EN QUENTIN LEUK VINDEN | DAGBOEK VAN TAMARA | DAGBOEK VAN TAMARA 2004-2007 | DAGBOEK VAN TAMARA 2008 | DAGBOEK VAN QUENTIN 2007 | DAGBOEK VAN QUENTIN 2008 | OVER VAN ALLES EN NOG WAT | GEDICHTEN | NAAR DE EFTELING | Dagje Laage Vuursche | BALLORIG | Quentin naar het peuterschooltje toe | GASTENBOEK | MIJN ANDERE WEBSITE'S | E-mailformulier | Nieuwsbrief en POLL | Hoe was de pappa van Quentin ? | Hoe was de mamma van Tamara ? | Foto,s van Richard en Diana

23-1-2004

Jij ligt lekker te slapen in je bedje na een lekker badje,mamma pappa en Benneman zijn naar Almere en omi gaat even proberen te schrijven hoe veel ik van je geniet.Je bent nu bijna 15 mnd en alweer wijzer .Ik kan al echt met je praten want je begrijpt alles wat ik zeg.Op jouw manier ga je dan ook terug praten en dan lig ik in een deuk.Je tong slaat alle kanten op zoooooo leuk  

 

14-2-05

VALENTINE vandaag, pappa heeft mamma getrakteerd op een heerlijk dineetje voor twee en een overnachting met ontbijt in hotel van der Valk.Mamma en pappa ,ze zijn nu net weg en tante Brilni is lekker voor omi aan het koken ..........verrassing !!!!! Ik moet toch even iets op je site zetten hoor.....Je zegt voor het eerst  : aai Diki (Kiki)!!!!!!!Eerst denk ik , huh hoor ik het nou goed ???? Ja hoor, ik hoor het goed ,aai Diki .Pappa hoorde het ook .Wat leuk.Ik geniet zo van je,ook hoe je alleen los staat , dansbewegingen maakt en met die kleine vingertjes knipt ,geweldig !!!!!!

 

28-4-2005

Anderhalf jaar ben je nu en wat een scheetje .Je weegt nu 10 kilo en 2 ons en je bent 79 ,2 cm. lang.Je gaat geweldig goed lieverdomi is zooooo trots !!!!!!Overmorgen kom je weer met mamma en pappa,gaan we samen koninginnedag vieren,gezellig !!!!Los lopen doe je nog niet ,maar wel aan een handje . Het zal niet meer zolang duren hoor,want ongemerkt sta je los en doet een stapje naar de bank toe.Vaak krijgt omi spontaan 'n kusje van je,zo lief.Wat ik ook zo leuk vindt is dat je totaal niet bang bent voor Kiki ,Peanut ,Dino,Bo de poes ,de cavia's Wizzy en Woppy. Pas nog zat je bij omi in het badje op het balkon in 't zonnetje en sprong Kiki bij je in.

Als we vragen aan je ,hoe doet een hond?    waf waf.Als we vragen aan je ,hoe doet een poes?  jauw jauw.Als we vragen aan je ,hoe doet een kip?  tok tok.Als we vragen aan je ,hoe doet een kikker?  kaak kaak.Als we vragen aan je hoe doet een varken? doe je knorren met je neus.Toen ik gisteren je mammalette aan de telefoon had vertelde ze me ,weet je wat Tamara ook al kan zeggen?Als ik aan haar vraag hoe doet een kip ,dan zegt ze kukeleku...Ik moest lachen en zei mag dat een haan wezen hahaha en samen moesten we er om lachen ......Dit weekend gaat het poppenhuis wat omi voor je gemaakt heeft ook naar jou toe in Almere.Hij is niet helemaal klaar maar dat moet ik dan maar  beetje voor beetje doen als ik bij je ben.Hoop dat je er heel heel veel plezier mee mag beleven lieverd.Nu is omi weer bezig  een voliťre te maken, is ook al bijna klaar.

5-5-2005

Bevrijdingsdag,blij dat deze moeilijke en rotperiode voorbij is !Het  was 1 Mei 5 jaar terug dat Ria is. overleden.Maar wat omi sterk heeft gehouden dat ben jij lieve schat.Ik beleef zoveel plezier aan je. Je lach , je open vrolijke en lieve koppie.Mamma moest werken ,pappa moest slapen (had nachtdienst)en daarom was je een paar daagjes bij omi.Vanmiddag ging je weer weg met pappa en mamma....missen!!!!!Huisje was weer stil en leeg.

Wat omi heel erg vindt is dat je zo'n zere billetjes hebt,helemaal kapot en open.Komt omdat je infectie in je darmpjes ,buikje hebt,nu al 14 dagen poep je dun diaree,slijmerig en soms onverteerbaar eten.Dat is te agressief voor jou tere huidje.Maar gelukkig gaat mamma morgen de huisdokter bellen . De eerste nacht dat je bij omi sliep....ja hoor ,weer gestoken door die rot muggen,je zat weer helemaal onder de galbulten net als je mamma ben je allergisch voor muggen .

Hele gesprekken hebben we samen gehad, de uitdrukking in je gezicht als je tegen me praat ,prachtig..... zo serieus.Je bent ook met omi naar de oogarts geweest waar je ook weer de show stal met je vriendelijke koppie.........dag zei je tegen de mensen die je tegen kwam,als ze dan dag terug zeiden werd je verlegen en deed je handjes voor de ogen of je ging met je gezicht naar de grond liggen.Stappe stappe stappe aan omi's of tante Brigitte's vinger.....en soms liep je 'n paar stappies alleen,hoopte zo dat ik trots kon vertellen aan mamma en pappa dat je alleen loopt.Maar het zal niet lang meer duren hoor.

Sommige woordjes zeg je al.... Je Baby born noem je Bet (Ben) omdat ze ook bruin is net als je grote broertje.Met koninginnedag zijn we heel leuk geslaagd voor je,leuke kleertjes,driewielerfietsje,speelgoed en spulletjes voor je poppenhuis.Mamma zei al tegen omi ,het is geen Tamara's speelhoekje meer ,ze heeft bijna de hele kamer en wij ?????Volwassenenhoekje hihihi.Poppenhuis staat ook nog beneden want hij kan niet door het trappengat .Wat nu??????

2-6-2005

Voordat omi het vergeet te vertellen.....

Je eerste ijsje bij de Pitstop gehaald......nou dat is lachen hoor.Smullen .......mmmmmmmmm!!!!!!!!Je plakt de hele bol ijs tegen je mond en begint te sabbelen....al gauw begint ie te smelten en liep het overal op en in.Omi wil je helpen om het ijsje wat anders vast te houden,maar nee ,je liet 'm niet meer los.Knak het onderste puntje eraf ,met als gevolg .....lekkage!!!!!!!Nou nou,omi zat helemaal onder met gesmolten ijs en plakken !!!!!!!Ik heb toch je ijsje maar even afgepakt om jou en mij schoon te maken en wat zag omi ???? Een hele rooie/blauwe kin en mond van de kou.Je hebt je ijsje veel te lang aan je mondje gehouden.Uiteindelijk had je alleen nog maar een stukje slappe koek over en zijn we stappestap over het plein gelopen en het aan de vogeltjes gevoerd.

                        

7-Juni-2005

       Jij bent een echte smeerpoets

Nergens ben je vies van ,maar dan ook nergens.Als je maar iets ziet waar je in kan kliederen heb je de grootste lol.

                                

16Aug.2005

Ik heb net mijn 60ste verjaardag achter de rug.Was een groot feest hoor.Je mamma en tante Briln zijn  zo'n ontzettende grote steun voor omi geweest,ik alleen had het nooit gered.

Zondag is er weer wat geweest met jou,vreselijk gewoon.Je gaat rechtop op je rode stoeltje staan en ik zie de stoel met jou erop naar achteren op twee pootjes gaan.Ik schuif met een rotgang op mijn knieŽn over de grond naar je toe om je op te vangen ,maar neeeeeeee ik was te laat !!!!!Je klapt zo met je gezicht tegen de buffetkast !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HUILEN HUILEN er kwam geen eind aan.Koud washandje op je voorhoofd en bij mamma troosten.Omi was helemaal van slag en uiteraard je mamma ook.Omi heeft pijn in haar knieŽn en een bloeduitstorting op de bovenkant voet.

                                    

27 oktober 2005

Meitie is jarig

Omi belt aan......de deur gaat open en mijn ogen zoeken jou meteen.Daar sta je met een grote lach ...jarig en blij dat je imi ( zo noem je me nu) ziet.Ga eerst pappa feliciteren en ik loop daarna gelijk naar je toe,je kleine armpjes omhoog.Ik pak je op en we knuffelen,knuffelen elkaar.Wat zag je er mooi en jarig uit.Ik moest je weer neerzetten want ik moet natuurlijk ook je mamma en je andere oma en opa feliciteren.De huiskamer was mooi versierd met jip en janneke slingers en ballonnen.Dan je cadeautje.....imi had het mooi ingepakt en versierd met ballonnetjes en toetertje,dat vinden kindertjes immers altijd leuk.Je oogjes ,oooooooooooo wat genoot imi van je .Hoe moest je dat nu uitpakken ?????Moet omi je even helpen ? Ja zeg en knik je. Samen hebben we het toen uitgepakt.De sambaballen,de saxofoon, je leesboekje met je eigen naam en je zilveren bedeltje (eendje).Dat eerste eendje toen je 1 jaar werdt was je verloren,en dat was jammer ,want daar hebben we een herinnering aan toch.Eendje ga je mee,
                               waarheen?
                               Zwemmen naar de zee
                               en waar?
                               hier en daar,ver weg van het gesnater
                               de zon zien ondergaan in het water
                               eendje ga je mee???
dat zong ik altijd voor je als ik je in badje deed met je eendje en mooi dat je het vond.EN TOEN KWAM MAMMA BINNEN MET  JE TAART ........OOOOOOOOOO WAT MOOI !!!!!!!!Allemaal  brandende sterretjes en het kaarsje 2 was ook aangestoken ,wat leuk!Je ging er goed voor zitten en omi zat paraat met het fototoestel ........in de hoop dat je lekker ging kliederen en snoepen van al dat heerlijks. Nee hoor ,tot mijn grote verbazing pakte je er heel netjes de aardbeitjes en de chocola vanaf en vervolgens ging je door met een lepel.Maar........ik heb er wel mooie/ leuke fotoos van geklikt .IK HEB ONTZETTEND VAN JE GENOTEN SCHAT.!!!!!!!Het was een fijne dag en we hebben lekker geknuffeld en gespeeld. En toen je naar bedje ging heb ik je boven nog een welterustenknuffel gegeven en zachtjes tegen je gezegd 'we zien elkaar weer gauw hoor lieverd' je keek me heel lief en met hele vermoeide oogjes aan....Ik moest gaan.
        

29 Aug 2007

Het is half 10 ,de telefoon gaat,het is mamma 'n beetje verdrietig.Mamma heeft je net naar PINO gebracht net zoals iedere woensdag.Het was de eerste keer dat je niet enthousiast naar de kindertjes toe ging,je bleef bij mamma staan.Je begon te huilen en mamma tilde je op.Je hield mamma stevig vast met je armpjes, en je beentjes sloeg je helemaal om mamma heen en maar huilen ,hele dikke krokodillentranen.Onderweg naar PINO gaf je mamma een handje.Je zei ;als ik poep op de wc krijg ik twee stempeltjes he mamma?Ja schat ,zei mamma als je op de wc poept krijg je vast twee stempeltjes.Toen je binnen was bij PINO zei je tegen mamma ,ik ga de juf laten zien dat ik geen luier meer heb en je wou je broekje naar beneden doen om het de juf laten zien.Nee schat zei mamma,je kan niet zomaar je broekje naar beneden doen.Wat omi nou zelf denkt is dat je bang bent dat ze je uitlachen als je per ongeluk toch in je broekje poept. De kindertjes lachten je ook al uit toen je om pap in een flesje vroeg.''Dat is toch voor baby's'' zeiden ze.O,lieverd van me,het is moeilijk voor je.Dat begrijp ik zo.Kinderen zijn wreed onder elkaar.Straks als je jarig bent geweest ga je naar de echte school.En zal je moeten worstelen voor jezelf.Omi denkt heel veel aan je.Hou zoveel van je.xxxxxxxxx

              

18 Augustus 2007

Je bent nu 98 cm lang en je weegt 14 kilo.Een modelkind zei de arts.Precies volgens de lijn,niet te dik en niet te mager.Je bent nu lekker bij omi logeren tot en met maandag.En je bent zo lief aan het spelen .Dinosaurussen,daar ben je helemaal gek van.Platvoet en zijn vriendjes kijken o, je zit er helemaal in. Omi heeft je aangemeld bij het dinobos als 'n grote dinofan.Je bent zelfs al in het Dinobos geweest met pappa en mamma.Je was zo vreselijk enthousiast en hebt je ogen uitgekeken.Omi heeft het op dvd staan.Omi is zo gek op je ,omi's oogappeltje dat ben je.xxxxxxxxxxx

 

                     

28 Augustus 2007

Tamara is vandaag voor de eertse keer naar de tandarts geweest,het ging goed.Haar gebitje is uitstekend mooi en goed onderhouden.Pluim voor mamma en pappa natuurlijk want zij doen het iedere dag bij haar.Haar gebitje sluit niet helemaal goed op elkaar,of de onder of de bovenkaak ,daar zal ze later wel een beugel voor moeten waarschijnlijk.Volgende controle is in Febr.2008
Eerste_tandartsen_v_416676h


Een goed gebit is van groot belang. De toestand van het melkgebit is van grote invloed op de ontwikkeling van het blijvende gebit. Verzorg het melkgebit dus goed!

Wisselen
Rond het zesde levensjaar breekt de eerste blijvende kies door achter de laatste melkkies. Omdat er geen kies uitvalt, wordt deze kies vaak niet opgemerkt.
De pas doorgebroken blijvende voortanden hebben een kartelrandje dat na verloop van tijd slijt en verdwijnt. Ze zijn ook wat geler van kleur. Soms hebben de nieuwe tanden of kiezen een bruine of witte vlek. Dit kan veroorzaakt worden door beschadiging voor de doorbraak, bijvoorbeeld door vallen.

En dan moest ze ook nog naar het consultatiebureau voor haar laatste DKTP prikje Injectienaald
en dat was niet zo leuk,beetje pijn vertelde ze me. Nu krijgt ze pas als ze 9 jaar is een BMR en een DTP prikje.Dus voorlopig is ze ervan af.Je weegt nu ruim 13 kilo en je bent 98 en halve kilo.Precies volgens de lijn.

 

              

14 Sept 2007

Het blijkt dat je niet echt graag meer naar PINO gaat. Voorheen kon je niet wachten om bij de kindertjes te zijn en nu afgelopen woensdag sprong je mamma om de hals en wou haar niet meer loslaten.Je hebt wel 3 vriendjes op schooltje waar je het regelmatig over hebt, ESTELLE,GUIDO EN GUILIAN. Ja want GUIDO EN GUILIAN zijn ook gek van DINOSAURUSSEN net als jij.Nog 2 of 3 keer naar PINO en dan ga je naar de echte school.Dan ga je naar school ''DE ICHTHUS'' voor 'n paar ochtendjes in de week.Ben benieuwd hoor.Je bent ook zo lief en zacht en dan ben je al gauw het mikpunt .

                                               

27 Sept 2007
 
Net telefoontje gehad van je mamma.
Op dinsdag 9 oktober gaan de neus en keel amandelen  er bij  je uit.
Ook is er vocht achter de trommelvliezen geconstateerd  en ze willen gelijk als ze de amandelen er uit halen een sneetje achter je oortjes geven om het vocht weg te halen.Arme scheet.Je moet dan later voor controle terug komen om te kijken of er geen vocht meer zit,zo ja dan gaan ze buisjes plaatsen.Zielig hoor.Ze hebben ook weer bloed afgenomen bij je en je hebt zo gehuild.Gossie toch.
 
Lieverd van me dikke knuf hoor
je omixxxxxxxx hou van je.

                                                         

Vandaag 2 Okt 2007 je eerste schooldag.Om half 9 heeft mamma je gebracht en ze komt je om 12 uur weer ophalen.Volgende week dinsdag gaan je keel en neus amandelen eruit en krijg je een klein sneetje achter je trommelvlies om het vocht daar weg te halen.Je kan dan niet naar school maar het is dan toch herfstvakantie.

Jullie komen vanmiddag naar omi toe en blijven tot en met donderdag.Leuk hoor.Wedden dat je dan weer de clown gaat spelen voor omi.Gisteren deed je dat ook ,wat heb ik weer genoten van je.Eerst was je op jouw manier met een ballon aan het jongleren,knap hoor .Wat zag omi ....je ging ineens op ťťn been staan.Omi was verbaast,ooooo kan je dat ook al ???????????? En trots dat je was.Je kon er geen genoeg van krijgen ,heerlijk.

Omi eet je op !!!!! hou van jexxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


 

4 Okt 2007
 
Weer een leuk/grappig berichtje wat ik even kwijt wil.Je zegt tererwijl je je broek naar beneden trekt en richting toillet loopt ''ik moet poepen !''en met een doffe plof lag je drol al op de grond. Nou je begrijpt wel dat we allen in een schaterlag lagen.Net niet gelukt om het op 't toillet te doen.Het is ook zo moeilijk voor 'n kleine kleuter.Liefs je omixxxxxxxxxxxx                                                              

 

9 Okt 2007
,het is half tien de telefoon gaat,het is mamma.Ze praat heel zacht en vraagt '' hoor je me zo'' ?Ja schat ik hoor je .De ingreep is achter de rug.Haar amandelen waren abnormaal groot zei de arts.Ach ,ik hoor d'r heel zachtjes zeg ik .Ja zegt mamma ze ligt in mijn armen,ze wil niet in bed.Arme schat.Het bloeden stopt niet en ze is helemaal overstuur,huilen huilen.Drinken doet ze ook nog niet.
Fijn dat je me even op de hoogte heb gebracht scheet.Ik hou je op de hoogte mam.Okee scheet ,heel veel sterkte voor jullie en knuffel maar heel veel met meitie.
 
 
Wordt vervolgt ?????

Ongewoon groot

Doordat de amandelen ongewoon groot waren is er hierdoor veel bloed in haar maag terecht gekomen.Ze is heel erg misselijk.Ze drinkt slecht.Ze heeft koorts en slaapt veel.Mamma en pappa wachten op de arts voor een gesprek.Zo luidde het algemene smsje van mamma.

 

9 Okt 2007
Half een,tweede smsje van mamma.Je hebt nog verhoging en drinken gaat ook nog slecht.Zowel keel als neus amandelen waren extreem groot.Je mag wel mee naar huis.Blijven proberen met drinken en de temperatuur goed in de gaten blijven houden.De kans op een nabloeding is groot vanwege de verwijdering van de grote amandelen in dit geval direct kontakt opnemen met het ziekenhuis.
Lieverd ik ben zo ver weg van je,kon ik maar bij je zijn .Maar in gedachten zit ik op je schoudertje hoor.Sterkte schat hoop dat je niet zoveel pijn hebt hoor,omi houd zoveel van je.  xxxxxxxxxxxx

 

12 Okt 2007
 
O lieve kleine meitie van omi,wat hoor ik nou van je mammma ,je bent vannacht 'n paar keer wakker geworden en riep je om omi,omi waar ben je nou ...omiii.Je droomde denk ik.Ik heb je best al lang niet gezien hoor ,omi mist je ook .8 Okt heb ik je voor het laatst gezien en toen wou je ook niet naar huis,je wou bij omi blijven.Maar dat kon niet want de volgende morgen moest je al om kwart voor zeven in het ziekenhuis zijn voor je amandelen.Vandaag is het 12 Oktober dus is het vier dagen geleden dat we elkaar gezien hebben.Voor mijn gevoel lijkt het ook veel langer.Dat komt denk ik omdat ik niet bij je kan zijn en je knuffelen als je pijn of verdriet hebt.De dagen lijken ook langer voor mij omdat ik veel met je bezig ben.Gelukkig heb ik je vanmorgen aan de telefoon gehad en je stemmetje gehoord.Je was zo verdrietig zei mamma  je wou met omi praten.Ik heb je gelukkig weer 'n beetje aan het lachen kunnen maken omdat ik ineens tegen je  zei '' ouwe poepchinees van me'' Je werdt 'n beetje blijer en je zei ''ik krijg 'n feestje'' volgens mij ben je met je verjaardags feestje bezig en je kiest alleen kleine kinderen uit,want die slaan mij niet en grote kinderen slaan mij wel zei je.Ja schat kies jij alleen maar kleine kindjes uit hoor ,zei ik .Ze mogen je niet slaan.
Omi vind wel dat je een heel ander stemmetje hebt gekregen na de verwijdering van de amandelen.

 

6 Nov.2007
 
Wat hoort omi nou weer ,ben je zo hard gevallen op je gezichtje !!!!!!! Arme schat van me.Bloedneusje en schaafwondje op je voorhoofd.Wat zal dat pijn gedaan hebben zeg.Mamma vertelde ook dat je ineens wit wegtrok als je maar geen lichte hersenschudding hebt.Je wilde naar twee klasgenootjes rennen maar je kon niet zo hard hollen met die kleine beentjes van je.Gelukkig is mamma vanmiddag ook op school om spelletjes te doen samen met juf Monique met alle kindertjes .Omi ziet je vanavond hoor .
 
Dikke knuffel van je omi xxxxxx

16 Nov 2007
 
 
 
Mamma heeft voor mij een zwarte piet pakje gekocht leuk he.Ik moet me dan ook sminken en lippestik opdoen.
Zo dan ben ik een hulp pietje van Sinterklaas.
Morgen ga ik met mamma en pappa naar de intocht van Sinterklaas .Ik ben wel een beetje zenuwachtig hoor.
groetjes van Tamara

 

20 Nov 2007

Ach wat ik nu weer van mamma hoorde,vanmorgen toen je wakker werd zei je tegen mamma "Omi praat tegen mij in de lucht''dat ik niet ziek word''jaaahaaa echt waar hoor''En als we straks naar omi gaan heeft ze wel een film van Sinterklaas hoor''.Goh scheet,zou je het nu begrijpen wat omi bedoeld met ,,als je niet bij omi bent dan zit ik toch op je schoudertjes en bescherm je en praat ik tegen je in gedachten en jij kan ook altijd met omi praten of omi opbellen als je het moeilijk hebt.Ach lieverd wat hou ik van je xxxxxxxje omi

 

12 Dec 2007

Gisteren voor controle naar de oogarts in het boven ij ziekenhuis geweest.Brigitte is met mij meegegaan vanwege de verdovingsdruppels die ik in mijn ogen zou krijgen en daardoor minder kon zien.Jij mocht kiezen of met mamma mee naar het AMC waar mamma moest zijn of met omi mee naar de oogarts.Je koos het tweede.Ik was allang blij dat je bij me was.Nou wij met z'n drietjes op de metro naar het centraal station,daar overstappen op bus 173 die dan vlakbij het ziekenhuis stopt.Het was een gezellige rit,heb nog fotootjes gemaakt van je toen je voor het raam stond te kijken. 12_dec_2007

Wat een schatje ben toch.

Omi loop echt al jaren bij de oogarts omdat er bij mij in de familie glaucoom voorkomt.Een slopende oogziekte waarvan als je er niet op tijd bij bent je zomaar ineens blind kan zijn.Mijn jongste zusje Elly heeft dus glaucoom en mijn moeder had het ook.Gisteren voor het eerst hoorde ik van de oogarts dat het geen glaucoom is waardoor ik rondalom uitval heb.Maar wat het dan wel is ???? Nu heeft de oogarts mij voorgesteld om een netvlies onderzoek te laten doen door electro- stralen.Niet dat ik er zelf beter door kan gaan zien maar om een prognose te weten.Mijn gezichtsuitval wordt niet slechter en niet beter,mijn zicht is ietsje achteruit gegaan ,mijn ogendruk was 14 en 16 dus ook heel mooi.Ik ben in ieder geval heel blij dat het geen glaucoom is gelukkig.12_dec_20072

Kon het natuurlijk weer niet laten om je een ballon te laten uitkiezen.

 

 

 

 

 

 

 

                                   

19 December 2007

Gelukkig ben je 'n stuk opgeknapt na je operatie(amandelen).Eten doe je gelukkig weer goed en dat voel ik ook als ik je optil.Morgen heb je kerstfeestje op school,je bent dan verkleed als engeltje nou lieverd dat past echt bij je hoor.Je bent altijd al een engeltje.Oma van Putten maakt het engelenjurkje voor je.Morgen komen opa en oma ook op je schooltje vertel je.Leuk hoor schat.Jammer dat ik nog niet op je schooltje geweest ben.Maar ja,ik kan er niks aan doen omi heeft geen vervoer en met openbaar vervoer is het erg omslachtig voor omi,eerst met de bus naar station oor en dan nog bus 3 naar de Ladderbaai.En omi heeft te veel pijn.Je eerste schooldag was ik er ook niet.Mamma gaat wel naar de kerstmarkt op school om iets te kopen wat jij hebt gemaakt en ook iets voor omi,ik ben benieuwd ?Hou zoveel van je, mijn lieverd,mijn kleine prinsesje,mijn kliene lieve schatteboutie.xxxxxxxxxxx je omi

                                                        

20 Dec 2007

Als je bij me bent is het tegenwoordig geen dinosaurussen meer waar je mee spelen wilt , nee het is nu computerspelletjes spelen,Spyro,Tarzan,autoracen enz.enz.Nou heeft omi 'n maatje hoor.Samen racen,samen spelen leuk.Eerste kerstdag zie ik je gelukkig weer.

Laatste wijziging op: 21-03-2008 16:56